EVO Maxx distributeur worden

 

 Wij zoeken dealers voor Nederland en Belgie 

 

Wij zijn importeur en groothandel en zetten in Nederland een dealernet op van lokale dealers om daarmee consumenten en de zakelijke markt de mogelijkheid te bieden de Evomaxx E-scooter te ervaren en uiteraard te verkopen.

Met de Evomaxx E-scooter in uw assortiment heeft u een produkt in handen waarmee u in staat bent om actief de markt te benaderen en te gaan verkopen.

Een Evomaxx is een produkt dat gebruikers willen ervaren en niet zomaar via internet bestellen. Een Evomaxx is een produkt waar voldoende over valt uit te leggen. Een deskundig advies is een duidelijke toegevoegde waarde. Vandaar dat wij een showroom als voorwaarde stelt.

Op dit moment worden de Evomaxx E-scooters ook nog direct aan consumenten, bedrijfsleven en overheden verkocht, maar dit zal op termijn worden ingenomen door lokale dealers.

Wat verwachten wij van een dealer :

  -Representatieve showroom

   -Actieve inzet in verkoop op de lokale markt

 

Interesse in een Evomaxx dealerschap :

Heb je interesse in een eventueel dealerschap van Evomaxx en heeft u een fysieke winkel locatie, neem dan vandaag nog contact met ons op, wij zijn op zoek naar nieuwe verkooppunten en zeker als er in uw regio nog geen dealer zit, u kunt uw bericht mailen naar  info@evomaxx.eu

Wij maken graag tijd vrij voor een oriƫnterend gesprek.

 

!