EVO Maxx distributeur worden

 

EVO-Maxx Europe BV zoekt dealers voor Nederland en Belgie 

 

EVO-Maxx is importeur en groothandel en zet in Nederland een dealernet op van lokale dealers om daarmee consumenten en de zakelijke markt de mogelijkheid te bieden de EVO-Maxx te ervaren en uiteraard te verkopen.

Met de EVO-Maxx in je assortiment heb je een produkt in handen waarmee je in staat bent om actief de markt te benaderen en te gaan verkopen.

Een EVO-Maxx is een produkt dat gebruikers willen ervaren en niet zomaar via internet bestellen. Een EVO-Maxx is een produkt waar voldoende over valt uit te leggen. Een deskundig advies is een duidelijke toegevoegde waarde. Vandaar dat EVO-Maxx een showroom als voorwaarde stelt.

Op dit moment verkoopt EVO-Maxx nog direct aan consumenten, bedrijfsleven en overheden, maar die plaats zal op termijn worden ingenomen door lokale dealers.

Wat verwachten wij van een dealer :

  -Representatieve showroom

   -Actieve inzet in verkoop op de lokale markt

 

Interesse in een EVO-Maxx dealerschap :

 Heb je interesse in een eventueel dealerschap van EVO-Maxx en heeft u een fysieke winkel locatie, neem dan vandaag nog contact met ons op, wij zijn op zoek naar nieuwe verkooppunten en zeker als er in uw regio nog geen dealer zit, u kunt uw bericht mailen naar  info@evomaxx.eu

Wij maken graag tijd vrij voor een oriƫnterend gesprek.

 

!