EVO Maxx distributeur worden

EVO Maxx  is importeur en groothandel en zet in Nederland een dealernet op van lokale dealers om daarmee consumenten en de zakelijke markt de mogelijkheid te bieden de EVO Maxx te ervaren en uiteraard te verkopen.

Met de EVO Maxx in je assortiment heb je een produkt in handen waarmee je in staat bent om actief de markt te benaderen en te gaan verkopen.

Een EVO Maxx is een produkt dat gebruikers willen ervaren en niet zomaar via internet bestellen. Een EVO Maxx is een produkt waar voldoende over valt uit te leggen. Een deskundig advies is een duidelijke toegevoegde waarde. Vandaar dat EVO Maxx een showroom als voorwaarde stelt.

Op dit moment verkoopt EVO Maxx nog direct aan consumenten, bedrijfsleven en overheden, maar die plaats zal op termijn worden ingenomen door lokale dealers.

 

Wat verwachten wij van een dealer : 

  • Representatieve showroom
  • Actieve inzet in verkoop op de lokale markt

 

Interess in een EVO Maxx dealerschap : 

Heb je interesse in een eventueel dealerschap van EVO Maxx en heeft u een fysieke winkel locatie, neem dan vandaag nog contact met ons op, wij zijn op zoek naar nieuwe verkooppunten en zeker als er in uw regio nog geen dealer zit, u kunt uw bericht mailen naar  info@evomaxx.eu

Wij maken graag tijd vrij voor een oriƫnterend gesprek.